طرز تهیه سالاد خیار و ذرت، یک پیش غذای ناب

فراروـ سالادها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیشتر به عنوان غذای سرو می‌شوند. اما از آن‌ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می‌توان به عنوان غذای اصلی نیز استفاده کرد. سالادها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب‌مو، آبغوره و… تشکیل می‌شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می‌شوند و می‌توانند علاوه بر مواد غذایی مانند گوشت، حبوبات پخته شده، گوشت، گوشت و… پنیر و… نیز به آن‌ها اضافه می‌شود که در این ارزش غذایی بیش‌تر می‌شود و می‌توان آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

سالاد خیار و ذرت یکی از انواع سالادهای سرد است که دستور تهیه بسیار ساده‌ای دارد. کافی است کاهو، خیار و ذرت در منزل داشته باشید تا بتوانید این سالاد ساده و خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار وعده های اصلی غذا لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد کاهو و ذرت همراه با دستور تهیه سس مخصوص آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد خیار و ذرت

کاهو پیچ: ۱ عدد
خیار: ۳ عدد
ذرت پخته یا کنسرو ذرت: ۱ لیوان
ماست هم زده یا پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه
آبلیمو: نصف فنجان
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

ذرت

نکات مربوط به ذرت

ذرت یکی از دانه های خوراکی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به قوطی‌های کنسرو از فروشگاه‌های مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده کنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذاهای مناسب هستند. دانه‌های این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمی‌شوند.

طرز تهیه سالاد خیار و ذرت

سالاد خیار و ذرت

۱- کاهو را بعد از اینکه خوب شستید، خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.
۲- خیارها را پوست کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.
۳ ـ حالا ذرت پخته یا کنسرو ذرت را به کاسه سالاد اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر از کنسرو ذرت استفاده کنید، حتما بیست دقیقه قوطی کنسرو را بجوشانید. سپس داخل سالاد بریزید.
۴ ـ ماست را داخل یک کاسه دیگر بریزید و آبلیمو، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس سس آماده را داخل ظرف سالاد بریزید و با کمک دو ظرف بزرگ همه مواد سالاد را به خوبی زیر و رو کنید تا کاملاً به سس آغشته شوند. حالا سالاد خیار و ذرت خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.

Patrick Hodges

کاوشگر دوستانه استاد موسیقی مغرور. درونگرای افراطی کارشناس سفر. نویسنده. متعصب غذای بی عذرخواهی

تماس با ما